Legyen ön is milliomos - Legyen Ön is Friderikusz!

És szórakozzon felhőtlenül, miközben jó pénzt kereshet. Új gazdája szórakoztató tóksó jelmezbe bújtatta a Legyen Ön is milliomos! friss szériáját. A vetélkedő totemállata egy kacagó gerle is lehetne, Vágó István bölcs bagolya helyett. Nem kért száz napot, csupán három-négy adásnyi időt  kritikusaitól a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetője, Friderikusz Sándor, akiről már tudjuk, hogy ott van televíziózás, ahol ő leledzik. Kétségtelenül, miként mondani szokás, tévéhistóriát, képernyős nézettségtörténelmet írt egykoron, de a televíziós vetélkedő műfaját sosem szerette Most mégis beleült annak a Vágó Istvánnak a kihűlt székébe, akit a Legyen Ön is milliomos! licencgazdái a játék nemzetköziségében is a legjobb műsorvezetőnek tartottak.
Friderikusz előzetesen is szórakoztató perceket ígért, ezt be is tartotta, az adás idején végig egy kacagó gerle repkedett a stúdióban és úgy tűnt fel, mintha a versenyző castingon az is feltétel lenne, hogy a negyven millára pályázó a sokrétű műveltsége mellett jóízűen tudjon nevetni is. A stúdió közönsége is végig jól szórakozott, talán még a beépített nevetőemberekre sem lett volna szükség.
A néző óhatatlanul összevetette az új műsorvezetőt a vetélkedőt hét évig gondozó gazdájával, de ez menetközben óhatatlanul elmúlik majd, most hiányoztak a feszült pillanatok, a helyes válaszok keresésének drámai feszültségei, a csendek, melyek teremtésének Vágó oly nagy mestere volt. Friderikusz bevallottan más felfogásban vezeti a műsort, miként megjegyezte a "kiváló szaktársról", Vágóról, "képtelen lennék olyan lenni, mint ő". Nem is kell olyannak lennie és nincs is semmi baj a bölcs bagoly helyett a kacagó gerle helycseréjével.
Mindig van egyfajta képernyős sármja annak, ha egy televíziós új szerepben mutatkozik meg, bár Friderikusz már mindent kipróbált, nem is akármilyen eredménnyel, a Legyen Ön is milliomos! sok eleméből önálló, többórás műsorokat hozott tető alá. Mindemellett elnézve a csatornák nézhetetlenségét, azt, milyen arcok tekintenek vissza ránk naponta a képernyőből, önmagában örvendetes, hogy egy vérprofi televíziós nem maradt televízió nélkül.