Visszatér Friderikusszal a Legyen Ön is Milliomos!

A Legyen Ön is Milliomos Vágó István vezetésével 2000 és 2008 között mintegy 1200 adást él meg. Hamarosan újraindul, ezúttal azonban a műsorvezető valaki egészen más lesz. 
Állítólag megállapodás született az RTL Klub és Friderikusz Sándor között, hogy a showman fogja vezetni az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő vetélkedőt. Az elképzelések szerint a műsort először az RTL2-n fogják adni, majd idővel átkerül az RTL Klub programjába.
Először magát Vágó Istvánt kérték fel, hogy vezesse ismét a nevével gyakorlatilag összefonódott játékot, de nemet mondott rá. Leszerződött egy kisebb televízióhoz, valamint elmondása szerint amúgy sem látna már kihívást a műsorvezetésben. „Úgy érzem, a Legyen Ön is Milliomos már kifutotta magát. Inkább egy saját fejlesztésű műsort szeretnék.” – nyilatkozta.
Az, hogy végül Friderikusz Sándorra esett a választás, több szempontból is meglepődést kelthet. Egyrészt öt évvel ezelőtt még bírósági ügy is volt a férfi és a csatorna között, tavaly decemberben pedig még a rivális kereskedelmi csatorna Megasztár című műsorában volt a zsűri tagja. Harmadrészt gyakorlatilag még soha nem vezetett klasszikus kvízműsort sem. Továbbá nem lesz könnyű átlépni Vágó István árnyéket sem.
Mindezektől függetlenül Friderikusz Sándor televíziózáshoz való érzéke vitathatatlan, a nézők már húsz éve láthatják a képernyőn, jobbnál jobb műsorok élén. Leghíresebb műsorai közé tartozik a Friderikusz-show, amelybe alkalomról alkalomra világsztárokat sikerült elcsábítania, amit a közönség mindig meg is hálált, a felmérések szerint 4,7-6,4 millióan (!) nézték adásonként.  Nevéhez kötődik többek között Az én mozim, a Meglepő és mulatságos, az Osztálytalálkozó, a Gyerekszáj és A szólás szabadsága című politikai-közéleti-kulturális műsor is.