Legyen ön is milliomos - Napi másfél milliót kaszál Friderikusz

Nem aprópénzért vállalta az RTL Klub 2-es csatornáján a szereplést Friderikusz Sándor. Információink szerint egy szezon alatt ötmilliót kereshet a Legyen Ön is Milliomos! címû kvízzel.
Az RTL Klub tavasszal induló kettes csatornájának vezető műsora lesz a Legyen Ön is Milliomos!, ennek fényében nem meglepő, hogy igazi nagyágyút kerestek műsorvezetőnek. Úgy tudjuk, először Vágó Istvánt környékezte meg a kereskedelmi csatorna, de a kvízmester inkább saját ötletét akarja megvalósítani, így nem egyeztek meg. Ekkor húzták elő a kalapból Fridit, aki a hírek szerint vállalta a feladatot. Döntése érthető. Egyrészt köztudottan imádja a szakmáját, másrészt – szintén közszájon forog – sok pénzt szokott kérni a szerepléseiért.  Friderikusz a hazai televíziózás ikonikus alakja, biztosan nem okoz csalódást – nyilatkozta lapunknak egy tévés veterán, aki maga is dolgozott a műsorvezetővel. – Persze mindenki tudja, hogy nem szerződik le aprópénzért – tette hozzá az informátor. – Hallottam, hogy a Milliomos! nem napi, hanem heti műsor lesz, a szerződést pedig egy szezonra kötötték. Ez 8–12 adást jelent, és négy-ötmillió forintot fizetnek érte. Egy nap alatt öt adást vesznek fel, ami három nap munkát jelent. Ez naponta másfél milliós fizetés.
Friderikusz Sándort is megkerestük, hogy gázsijáról kérdezzük, de lapzártánkig nem sikerült kapcsolatba lépni vele. Az RTL Klub üzleti titokként kezeli az induló kettes csatorna műsortervét, így Kolosi Péter programigazgató nem erősítette meg az értesüléseinket.