Legyen ön is milliomos - Legyen ön is milliomos!-sal indul október 1-jén az RTL II.

Friderikusz, 12 új sorozat, Heti hetes: itt az RTL II struktúrája.
Legyen ön is milliomos!-sal, késő esti, nem bulváros Híradó-val, tucatnyi új sorozattal és Delhusa Gjon eltitkolt realityjével az I Love Gjoni -val indul október 1-jén az RTL II.
Délután telenovellákal, este hattól Vacsoracsata ismétlésekkel, héttől Jóbarátok-kal, fél nyolctól az Egy rém modern család-dal indul októberben az RTL II. Utóbbit, az USA-ban már népszerű Modern family-t hétköznap esténként A nagy svindli követi, ezt a letöltők White collar néven ismerhetik. Az esti kilences sávban hétfőn a Legyen Ön is milliomos!, kedden a Heti hetes ismétlése, szerdán Máté Kriszta Forró nyomon című műsora található. Csütörtökön újra jön Friderikusz és a Milliomos, péntek este pedig film kerül képernyőre. Az esti tízes sávban sorozatok lesznek (Életre-halálra, Terra Nova, Elfelejtve, Az utazó), este tizenegyre pedig olyan Híradó-t ígér a tévétársaság, amely kifejezetten közéleti, politikai, és nem tesz úgy, mintha nem léteznének más országok.
Hétvégén filmek és sorozatok lesznek az RTL II-n, és újra képernyőre kerül az Ezel, amelyből több rövid jelenetet ki kellett vágni korábban az RTL Klubon, mert nem fértek a 12-es karika alá. A beharangozott Szombat esti láz egyelőre ismétlésekkel kerül elő, várhatóan januártól indul az újabb évad. Vasárnap esténként a két éve rejtegetett I love Gjoni lesz látható, ezt nem tették az RTL Klubra, mert nem találtak neki megfelelő műsorsávot. Az egészen szürreálisnak ígérkező párkereső valóságshow után jön a Heti hetes friss adása, amelyet kedden ismétel az RTL II.